Bejelentés


biotanya béke, nyugalom, egészség


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Kedves Látogató!

Azt hiszem, Ön azért látogatott el erre az oldalra, mert szeretne megismerkedni eladó tanyánkkal.

1hold ősgyepes földterületen fekszik, és bár az Alföldön vagyunk, a mi tanyatelkünk kissé lankásabb, mint a környező tanyáké. Ennek az az oka, hogy aki annakidején építtette, egy igazán jómódú gazda volt. Egyrészt törekedett arra, hogy homokdombra építsen, másrészt ahol nem talált elég homokot, oda még vitetett. Így ha rengeteg eső esne,a mi házunk akkor is csontszáraz mindig.
Mi úgy vettük, hogy nyakig ért a gaz mindenhol, de első látásra beleszerettünk, mert még úgy lakatlanul, és gazosan is igencsak látszottak a ház értékei.
A telken azóta, 6. éve folyamatosan nyírt,gondozott ősgyep van, amely nem tud kiszáradni, és ez itt a homokon nagyon fontos dolog.Rengeteg növényt telepítettünk, pl. mahóniák, 35 tuja, tűztövis, levendula, selyemakác, hársfák, csavartfűzfák, kőrisek, stb. Az öreg fák közül a nagy eperfák és egy kis akácerdősávunk megmaradt, rengeteg munkával sikerült elérni, hogy átjárható, szép, gondozott.
A külső udvarban medencét telepítettünk, így a nagy melegben nyakig benne ülve igencsak élveztük a nyarat.
A külső udvarban van az autóparkolónk is, ide esetleg építhető egy garázs, mérete akár 20 garázst is befogadna.
A belső udvarban vannak az épületek, számszerint 3. A lakóház, a kazánház, és a raktár, ami akár másik lakóház is lehetne.
1962-ben épült végleges formájává az épület.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!